Броени часове останаха до изслушването на Мария Габриел Мария Иванова

...
Броени часове останаха до изслушването на Мария Габриел Мария Иванова
Коментари Харесай

Броени часове до изслушването на Габриел за евродепутат

Броени часове останаха до чуването на Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, номинирана за български евродепутат. Тя ще дава отговор на въпроси пред Еврокомисията в 16 ч. българско време. Това даде мотив на нейни сътрудници евродепутати и родни политици да й пожелаят триумф.

"Успех! Убеден съм, че ще се оправиш с новите провокации! С теб сме и, както и до момента, може да разчиташ на нашата мощна поддръжка в Европейския парламент! ", написа във фейсбук евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев.

Бившият еврокомисар Меглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от... към профила също употребява обществената мрежа, с цел да пожелае триумф на Мария Габриел.

По-рано денем евродепутатът Емил Радев разяснява, че номинираната за евродепутат българка е готова за чуването. Той внесе обяснение, че резултатът от нейното показване пред Европейска комисия ще стане явен на следващия ден, когато се чака мнението на евродепутатите. Габриел би трябвало да завоюва 2/3 от поддръжката на парламентаристите, с цел да бъде утвърдена нейната кандидатура.

Мария Габриел бе издигната за еврокомисар след отдръпването на Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в... към профила. Смята се, че тя ще получи сектор цифровизация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР