Броени часове или дори минути делят Наполи от това да

...
Броени часове или дори минути делят Наполи от това да
Коментари Харесай

До часове Хамес подписва с Наполи

Броени часове или даже минути разделят Наполи от това да парафира контракт с плеймейкъра на Реал Мадрид Хамес Родригес, твърди „ Скай Италия”. Медията прецизира, че цената на договорката ще бъде 40 милиона евро.

„ Скай Италия” прецизира, че ще става дума за преотстъпване до края на сезона, за което Наполи ще дължи 5 милиона евро. В контракта на Хамес ще има и уговорка за непрекъснат трансфер, която може да бъде задействана с 35 милиона от общоевропейската валута.

Противно на информациите, долитащи от Испания за това, че Реал се стреми да получи повече пари, договорката може да се брои за подписана. Агентът на футболиста Жорже Мендеш и спортният шеф на Наполи Кристиано Джунтоли работят доста старателно по уточняването на всички персонални условия. На Апенините имат вяра, че 27-годишния нападателен халф може да дойде на „ Сан Паоло” незабавно след края на присъединяване му в Копа Америка.

В петък президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис съобщи, че наставникът Карло Анчелоти упорства за привличането на Хамес Родригес. Бележитият треньор имаше шанса да работи с колумбиеца както в Реал Мадрид, по този начин и в Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР