Броени часове до новия парламент. Лидерите на партиите вече говорят

...
Броени часове до новия парламент. Лидерите на партиите вече говорят
Коментари Харесай

Стефан Янев още не подкрепя никого за председател на парламента

Броени часове до новия парламент. Лидерите на партиите към този момент приказват от коридорите на Народното събрание. Стефан Янев още не поддържа никого за ръководител на Народното събрание, сподели той самият пред БТВ:  

" Идеята е нашата роля да бъде градивна в търсене на решения за отговори на въпросите за цената на живота и бъдещето на България. Надявам се да намерим разговор.

За ръководител 4 кандидатури имаме сега. Поне трима са подобаващи. Трудно можем да определим кой е подобаващият от позиция на логиката. Кандидатът обрисува едно евентуално болшинство, което да сформира държавно управление. 

Ще подрепим този претендент, който съставлява такова болшинство. Засега не го виждаме. По принцип бихме подкрепили Росен Желязков, само че не знаем - ще бъдем там, където е допустимо да се търсят решения. Да не позволим да бъдем сложени в ролята, че от нас зависи разпадането на този парламент и предварителни избори. На първото гласоподаване ще се въздържим. Разчитаме на съвещания. Има разнообразни отзиви и хрумвания, само че си мисля, че конституията и хората, които са я основали, са основали опция за следващи мандати. Готови сме да вземем и третия мандат, щом сме в Народното събрание. "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР