Бродуейската звезда Ник Кордеро загуби битката с коронавирус и почина

...
Бродуейската звезда Ник Кордеро загуби битката с коронавирус и почина
Коментари Харесай

Бродуейската звезда Ник Кордеро почина на 41 години след усложнения от коронавирус - slava.bg

Бродуейската звезда Ник Кордеро загуби борбата с ковид и умря на 41 години. Актьорът е прочут от пиеси като „ Waitress “ и „ Rock of Ages “ и е номиниран за влиятелната премия „ Тони “. Той умря в болница в Лос Анджелис, откакто беше подложен в изкуствена кома в продължение на 90 дни.

Съпругата му Аманда Клотс, с която той подписа брак през 2017 година, заяви тъжната вест в обществените мрежи и написа, че Кордеро е бил заобиколен от фамилията си. „ Сърцето ми е разрушено и не мога да си показва живота ни без него. Той носеше толкоз доста светлина “, написа Клотс.

Тя добави, че брачният партньор ѝ бил другар на всички, обичал е да изслушва хората и да им оказва помощ. „ Той обожаваше ролята си на брачен партньор и татко. Ще ни липсва във всяка една минута и във всичко, което вършим, всеки ден “. Кордеро и Клотс имат едногодишен наследник Елвис Едуардо. Аманда благодари на лекарите, които са се грижили за артиста и са ѝ били опора през всичките тези дни.

На 31 март Клотс разкри пред света, че брачният партньор ѝ е в интензивното поделение и има проблеми с дишането, откакто е бил диагностициран с пневмония. Дни по-късно фитнес треньорката сподели, че Кордеро към този момент е в по-стабилно положение, само че лекарите към момента организират проби за положението му. „ Два отрицателни теста за Коронавирус. Все отново лекарите са уверени, че е ковид и по тази причина направиха трети тест “, написа Аманда.

Тя добави, че бродуейската звезда реагира добре на медикаменти за Коронавирус и третият тест към този момент е бил позитивен. Ден по-късно лекарите вземат решение да го слагат на изкуствено дишане. На 10 април Клотс показа, че брачният партньор ѝ се бори за живота си, макар че няколко дни преди този момент се е чувствал добре.

Часове по-късно артистът е опериран, защото машината, която е поддържала сърцето му, е серпантина циркулирането на кръв към десния му крайник. След като излиза от интервенцията, той остава в сериозно положение. „ Той се бори. Всяка минута е от голяма важност сега “, сподели Клотс.

Все отново, кракът на Ник трябваше да бъде ампутиран поради затрудненията от ковид. На 24 април пристигна време и за малко положителни вести, откакто Клотс заяви, че тестванията за COVID-19 са негативни, само че насладата беше краткотрайна. Часове по-късно артистът още веднъж е почнал да изпитва проблеми при дишането.

На 12 май Кордеро се разсъни от комата, само че е бил извънредно слаб. „ Той не можеше да затвори самичък устата си, само че реагира на команди, което е добър знак за мозъка му “. Аманда обаче не изрази вяра за положението на брачна половинка си, защото проблемите с белите му дробове са доста съществени. „ Все едно е пушач от 50 години “.

През юни, 79 дни откакто двамата съпрузи не са могли да се видят поради вируса, Клотс най-сетне посещава Ник в болничното заведение. Тя разгласява фотография, на която държи ръката му и разкри пред почитателите си, че той не може да приказва или да мърда. „ Но пък е безсънен и е тук. Може да дава отговор на въпроси с да или не, употребявайки очите си “.

Ппред CBS This Morning, Клотс споделя, че брачният партньор ѝ е войник и тя ще продължи да се бори с него до последния му мирис. След гибелта на артиста, беше основана благотворителна сметка, в която се събират средства за поддръжка на фамилията му.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР