Бритни Спиърс, след като се разведе със съпруга си Сам

...
Бритни Спиърс, след като се разведе със съпруга си Сам
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се весели след развода

Бритни Спиърс, откакто се разведе със брачна половинка си Сам Асгари, прекарва времето си с двама мъже по едно и също време. Снимка от срещата се появи в Инстаграм на рапъра Малума. На фотографията Бритни Спиърс прегръща колумбийския музикант Джей Балвин, а самият рапър седи до него и не наподобява изключително благополучен. Балвин означи в мненията, че Бритни Спиърс към този момент е „ одобрила “ новата му ария, а Малума е „ още веднъж зле влюбен “.

След развода със брачна половинка си, повода за който се твърди, че е невярност на Бритни Спиърс и неуравновесеното й държание, певицата постоянно е засичана в мъжки компании. Първо се появиха клюки за аферата й с наказан иконом (същият, с който била изневерявала на Асгари), по-късно тя разгласява двусмислено видео, в което танцува заобиколена от мъже, а по-късно разгласява фотоси от ваканцията си в мъжка компани 

Междувременно почитателите на певицата са обезпокоени за положението й: в мрежата непрекъснато се появяват известия, че тя е спряла да приема хапчетата, нужни за стабилизиране на положението й. И откакто певицата разгласява известния си танц с ножове, който се трансформира в мем, почитателите даже извикаха полицията. Самата Бритни Спиърс изрично отхвърля опасенията: след визитата на полицията тя още веднъж прикани да я оставят на мира и да не се бъркат в персоналния й живот, предаде .



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР