Бритни Спиърс се възползва от Свети Валентин, за да сподели

...
Бритни Спиърс се възползва от Свети Валентин, за да сподели
Коментари Харесай

Бритни Спиърс разкри невиждана досега снимка от сватбата си

Бритни Спиърс се възползва от Свети Валентин, с цел да показа сладостен спомен от сватбата си. Американската суперзвезда разгласява невиждана до момента фотография от брака си със Сам Асгари. На фрагмента 41-годишната певица е облечена в булчинска рокля по дизайн на Донатела Версаче. 28-годишният състезателен треньор пък виждаме в грациозен смокинг. „ Честит Свети Валентин! “, написа Сам Асгари под обявата.

След петгодишна връзка  Бритни Спиърс и Сам Асгари си споделиха „ да “ по време на гала, състояла се на 9 юни 2023 година в Лос Анджелис. Подобно на Пепеляшка, Бритни получи  всичко, за което в миналото е мечтала.

От страна на гостите участваха някои известни лица от шоубизнеса: Парис Хилтън, брачният партньор й Картър Реъм и майка й Кати, Дрю Баримор, Мария Менунос, Селена Гомес, Ансел Елгорт и така нататък

Това е трети брак за Бритни Спиърс

През 2004 година тя се омъжи единствено за 55 часа за своя другар от детството Джейсън Александър. Същата година американската певица и Кевин Федерлайн се събраха, преди да се разведат през 2007 година Бившите съпрузи са родители на Шон Престън (17 г.) и Джейдън Джеймс (16 г.).

Бритни Спиърс проговори за здравословните си проблеми

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР