Бритни Спиърс пусна първата си нова музика, откакто беше освободена

...
Бритни Спиърс пусна първата си нова музика, откакто беше освободена
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се завръща след шестгодишно прекъсване

Бритни Спиърс пусна първата си нова музика, откогато беше освободена от опеката на татко си, който контролираше съвсем всеки аспект от живота ѝ.

Hold Me Closer - дует със сър Елтън Джон - се появи в уеб страниците за стрийминг в петък, отбелязвайки завръщането на Спиърс към музиката след шестгодишно спиране.
 

— BBC Radio Nottingham (@BBCNottingham)

" Адски готино е, че пея с един от най-класическите музиканти на нашето време ", сподели тя преди излизането на песента.

" Донякъде съм претрупана... това е огромна работа за мен! "

Песента сплотява три от класическите шлагери на сър Елтън - Tiny Dancer, The One и Don't Go Breaking My Heart посредством пресен летен клубен темп.
Спиърс и сър Елтън пеят в синхрон от самото начало, като гласовете им са пропити с ехтене, заради което е мъчно да се реши до каква степен се е трансформирал гласът на Спиърс, откогато я чухме за финален път.

Въпреки това, тя се отпуска с няколко ad libs - в това число присъщото " baby " по средата на песента - което подсказва, че гласът ѝ е узрял и се е задълбочил през последните шест години. (Една непотвърдена доктрина на почитателите гласи, че това е естественият указател на Бритни и че тя е била принудена да пее с " подправен бебешки глас " от някогашните си мениджъри).

В звуково отношение Hold Me Closer е направена по сходство на Cold Heart, дуета на сър Елтън Джон с Dua Lipa, който предходната година стана международен шлагер номер едно.

— léo (@britneygyn)

Тази формула се оказа неустоима за голям брой радиоформати и стрийминг плейлисти и оказа помощ за представянето на шлагерите на сър Елтън на по-младото потомство.

" Абсолютно съм разчувствуван, че имах опцията да работя с Бритни Спиърс ", сподели звездата.
 

— Britney Stan
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР