Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството, което

...
Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството, което
Коментари Харесай

Делото за попечителство над Бритни Спиърс: Певицата ще свидетелства в съда - slava.bg

Бритни Спиърс изиска да свидетелства в съда за попечителството, което управлява живота и финансите ѝ от тринадесет години, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.

Адвокатът, избран от съда да я съставлява, сподели по време на чуване в Лос Анджелис, че звездата е изразила предпочитание да даде показания и арбитър Бренда Пени е насрочила правосъдно чуване за 23 юни. Адвокатът не посочи какво има намерение да разкрие Спиърс. Това ще бъде първата изява в правосъдна зала на 39-годишната поп певица от повече от две години. През 2019 година тя свидетелства на закрито съвещание.

Съдия Пени може да закрие за медиите и обществеността и съвещанието през юни. Спиърс обаче упорства за повече бистрота на правосъдния развой и документите, свързани с попечителството над нея. През август предходната година певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис татко ѝ да не бъде назначен още веднъж за неин настойник, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра ѝ Джоди Монтгомъри.

Джейми Спиърс беше избран за настойник на певицата през 2008 година поради терзания за психологичното ѝ здраве. Той краткотрайно се отхвърли да управлява персоналните ѝ каузи през 2019 година по здравословни аргументи.

Фенове на певицата се тормозят, че неговото настойничество ѝ е било наложено и водят акцията #Освободете Бритни, като провеждат митинги пред съда преди всяко съвещание....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР