Бритни Спиърс е решила, че е дошло време да мине

...
Бритни Спиърс е решила, че е дошло време да мине
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се сгоди за младото си гадже

Бритни Спиърс е решила, че е пристигнало време да мине още веднъж под венчило. Тя заяви в обществените мрежи за годежа си с дългогодишния ѝ другар Сам Асгари, заяви Българска телеграфна агенция.

Певицата разгласява в Инстаграм фотография с пръстен на ръката си и добави, че не може да повярва какво се случва. Заваляха поздравления - повече от 1,6 милиона души харесаха поста за няколко часа.

Пръстенът е с четирикаратов елмаз, дело на нюйоркския дизайнер Роман Малайев, като от вътрешната му страна е гравирано "лъвица " - по този начин я назовава Асгари.

Сам Асгари е на 27 години. Той е артист и треньор по фитнес. Двамата с Бритни се познават от към пет години. Срещат се на снимачната площадка на видеоклипа към песента ѝ "Slumber Party ".

Бритни разгласи новината няколко дни откакто татко ѝ подаде документи да бъде прекъснато попечителството му върху нея. То беше учредено преди 13 години поради нейни психологични проблеми, само че тя възрази в съда против него. През 2020 година юристът на Бритни изиска да бъдат променени изискванията на попечителството и татко ѝ да бъде отхвърлен. Временно един от попечителите ѝ е мениджърката ѝ Джоди Монтгомъри. През юни Бритни сподели пред арбитър, че желае да се омъжи за Асгари и да има дете от него, само че татко ѝ не разрешава. Сега към този момент може.

Бритни Спиърс е на 39 години. Тя беше омъжена за Кевин Федърлайн, от който има двама сина на 14 и 15 години. Тя беше брачна половинка за малко и на приятеля си от детството Джейсън Александър през 2004 година
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР