Бритни Спиърс е бясна на баща с Джейми Спиърс, защото

...
Бритни Спиърс е бясна на баща с Джейми Спиърс, защото
Коментари Харесай

Бащата на Бритни посягал на синовете ѝ

Бритни Спиърс е гневна на татко с Джейми Спиърс, тъй като протегнал ръка на синовете ѝ Шон и Джейдън. Звездата се оплакала на някогашния си брачен партньор Кевин Федърлайн, който е баща на момчетата и той незабавно изкарал ограничаваща заповед, съгласно която татко ѝ към този момент не може да ги приближава, написа E! News.

„ Бритни е доста ядосана и смутена поради метода, по който татко ѝ се е държал с момчетата ѝ. Тя не е предполагала, че той може да се отнася с тях по този метод и да се пробва да ги дисциплинира по този начин “, разкри източник.

„ Тя трябваше да изясни на Кевин какво се е случило и на него не му остана нищо друго, с изключение на да потърси подпомагане от полицията. Кевин е подготвен на всичко, с цел да отбрани момчетата си “, добави информаторът пред медията.

Федърлайн е изискал ограничаваща заповед, съгласно която Джейми Спиърс не може да приближава синовете му. И въпреки певицата да е на едно мнение с него, тя се тормозила, че случилото се може да повлияе на нейното настойничество над тях и да го загуби.

„ Бритни е доста обезпокоена, че ще загуби даже частичното настойничество над Шон и Джейдън и упреква татко си по тази причина. Но Кевин няма никакво желание да отнеме опцията на децата си да прекарват време с тяхната майка “, сподели още човек от обкръжението им.

Към момента Федърлайн държи 70% от попечителството над синовете им, а останалите 30% са в звездата. Миналото лято двамата споделяха общо настойничество 50:50.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР