БРИТАНЦИТЕ вече могат да работят дистанционно дори от слънчева ваканционна

...
БРИТАНЦИТЕ вече могат да работят дистанционно дори от слънчева ваканционна
Коментари Харесай

Британците вече могат да „работят от вкъщи“ в най-горещите ваканционни точки за една година с новата виза „дигитален номад“ – 6-те критерия за кандидатстване

БРИТАНЦИТЕ към този момент могат да работят отдалечено даже от слънчева ваканционна гореща точка с помощта на нова виза „ Дигитален бродяга “.

Всеки жител на страна отвън Европейски Съюз, който желае да реалокира утринните си срещи в Средиземноморието, просто би трябвало да извърши шест елементарни критерия.

Считано от 4 април, работещите от разстояние и независимо заетите лица могат да аплайват за живот в Италия за интервал до една година.

Целта е да даде на отдалечените служащи съвършената опция да подобрят салдото си сред работа и персонален живот, защото могат да вършат пари, до момента в който пътуват из страната.

След като се приказва за това от години, това е най-новият опит на Италия да насърчи растежа на фона на застаряващото население.

Получаването на виза за Италия сигурно не е измежду най-простите задания за Европейски Съюз Цифрови номади.

Кандидатите би трябвало да бъдат считани за „ висококвалифицирани “, което италианското държавно управление разказва като някой, „ който прави висококвал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР