Британците ще бъдат засегнати от лошо време само дни след

...
Британците ще бъдат засегнати от лошо време само дни след
Коментари Харесай

Сняг и гръмотевични бури ще връхлетят Обединеното кралство само няколко дни след мекия уикенд - всичките 23 окръга са изправени пред бури

Британците ще бъдат наранени от неприятно време единствено дни след мекия, топъл уикенд - със сняг и гръмотевични стихии на път.

Според метеорологичните карти на Ventusky мрачното време ще бъде изключително неприятно в понеделник, 15 април, от 7 сутринта. По-специално, градове, в това число Ливърпул, Лийдс, Манчестър и Бирмингам, ще бъдат изправени пред тежките метеорологични условия. Въпреки това до края на деня по-голямата част от неприятното време ще се измести към Европа, като времето ще се усъвършенства във вторник, само че към момента може да има валежи.

Това се случва, защото страната се радва на „ африкански дъжд “. “, което пристигна с извънредно високи температури на фона на седмици на влажни и ветровити условия. Въпреки че се чака температурите да паднат до неделя, 14 април, може да има втори интервал на по-топло време, заради картите, показващи настъпване на система с високо налягане до идващия уикенд.

С взор към събота април 20, синоптикът от Метеорологичната работа Алекс Бъркил сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР