Британците се придържат към определени стереотипи, съдейки по резултатите от

...
Британците се придържат към определени стереотипи, съдейки по резултатите от
Коментари Харесай

Британско проучване показа основните стереотипи на мъжете и жените! И няма да ви учудят никак...

Британците се придържат към избрани стандарти, съдейки по резултатите от изследване за желанията към противоположния пол, написа в. „ Daily Express “. Допитване измежду 4000 консуматори на новото приложение за запознанства Тайп е открило, че мъжете си „ падат “ по стройни русокоски, до момента в който дамските желания клонят към мускулестите брюнети.
Резултатите от анкетата демонстрират, че 50 % от представителите на мощния пол харесват по-слаби дами, до момента в който една пета от тях избират русия цвят на косата.

Жените също не бягат от от дълго време наложилото се факсимиле мечтаният сътрудник да е висок, атлетичен и тъмнокос хубавец. Най-малко поклонници измежду представителите и на двата пола имат червенокосите.

Едва 11 % от мъжете отдават желанията си на дами с рижави коси. Дамите са още по-неблагосклонни – единствено четири % от тях се виждат в обятията на мъж, чиято коса е с цвят на морков.

Приложението Тайп дава опция на потребителите да показват избран вид сътрудник, с който биха желали да се срещнат, както и да филтрират хората, които не им харесват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР