Британците са изправени пред необичайно мека седмица, която ще покаже

...
Британците са изправени пред необичайно мека седмица, която ще покаже
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: „Необичайно“ топли изблици ще ударят британците днес, тъй като живакът се приближава до меките 20C

Британците са изправени пред извънредно мека седмица, която ще покаже температури по-високи от Италия и Гърция на части.

Синоптиците кажете, че живакът ще се увеличи до младежите и даже евентуално ще доближи 20C за елементи от Обединеното кралство тази седмица, при меко време. Четвъртък може да бъде най-топлият ден от годината до момента, в случай че прогнозите са правилни, давайки ранна визия за пролетта.

Изглежда, че живакът ще се увеличи, изключително към Източен Мидландс, където британците ще видят 16C до 17C денем. За разлика от това, Милано се чака да бъде с по-хладни 13C.

Пролетните температури обаче ще бъдат съпроводени от дъждове в доста елементи. Синоптикът Ани Шатълуърт сподели в сряда вечерта, че времето ще остане облачно през целия четвъртък с шансове за мощен дъжд. „ Имаме мек Атлантически океан в цялото Обединено кралство “, сподели тя.

„ Той се придвижва на север през днешния ден, само че също по този начин имаме тези метеорологични фронтове, които са мощни през страната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР