Британците поставят личната хигиена преди външния вид, когато става дума

...
Британците поставят личната хигиена преди външния вид, когато става дума
Коментари Харесай

5 неща, които ще провалят първата ви среща

Британците слагат персоналната хигиена преди външния тип, когато става дума за първа среща, написа английският вестник Mirror, базирайки се на ново изследване.

От уеб страницата за запознанства "Match.com " открили, че красивата осанка надалеч не е най-важното нещо при първа среща и напълно не е гаранция за триумф. 94% от интервюираните от тях хора оповестили, че неуспехът на една среща ще е сигурен, в случай че усетят от колегата им да се носи неприятна миризма.

Начинът, по който един човек мирише, когато отива на първа среща, се оказал още по значим, когато 95% от запитаните дали отговор, че биха предпочели да прекарат среща с недодялан или некултурен човек, в сравнение с с човек, който мирише зле.

"Изследванията демонстрират, че можем да получим доста информация за човек единствено от метода, по който мирише тялото му ", споделя доктор Каролин Алън от университета в Нюкасъл.

"Всеки човек има своя неповторима миризма, както е и с пръстовите отпечатъци. Ето за какво методът, по който човек мирише може да се окаже доста по-важна за нас, в сравнение с сме предполагали и това най-ясно проличава, когато си търсим полов или сантиментален сътрудник ", изяснява още тя.

"Изследванията сочат, че избираме миризмата на човек, който е генетично посредствен за нас, което допуска, че можем да получим информация, обвързвана с генетичната съгласуемост на евентуалния си сътрудник от миризмата, която излъчва тялото му ", добавя доктор Алън.

Ако неприятната миризма и неприятните маниера заемат първите две места в листата на най-отблъскващите неща при първа среща, то съгласно участниците в английското изследване, на трето място се подрежда неналичието на възприятие за комизъм. Способността да разсмива и да се смее на верните смешки, се оказват значими за 89% от британците.

Оказва се, че външният тип е значим за 73% от интервюираните.

Челната петица се добавя от точността. 72% декларират, че закъсняването убива желанието за задълбочаване на връзките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР