Британците получиха списък от шест съвета, за да поддържат мотивацията

...
Британците получиха списък от шест съвета, за да поддържат мотивацията
Коментари Харесай

Шест съвета на личния треньор, тъй като 80% от британците се борят за мотивация за фитнес за Нова година

Британците получиха лист от шест съвета, с цел да поддържат мотивацията си от персонален треньор, откакто изследване демонстрира, че множеството от нас се борят през зимата.

Много хора несъмнено са взели новогодишни обещания за влизане във форма и са подтикнати от предложения в локалните фитнес зали, само че в никакъв случай не е елементарно да ги съблюдават, изключително при неприятното време и късите дни.

И изследване на Nike x Next откри, че четирима от всеки петима британци изпитват усложнения да спортуват през зимните месеци. Но Бен Тийздейл, персонален треньор и онлайн треньор, е дал потребен лист от препоръки, с цел да продължите напред, в това число слагане на цели, какво да ядете и времето от деня за извършения.

И той споделя, че има умствени и физически изгоди за хората, които поставят старания. „ Ползите от упражненията не са единствено физически. Научно потвърдено е, че постоянните извършения също доста въздействат върху психологичното ви здраве, като понижават равнищата на кортизола и освобождават ендорфини “, сподели Бен.

„ М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР