Британците планират да ядат, пият и да се веселят“, след

...
Британците планират да ядат, пият и да се веселят“, след
Коментари Харесай

Британците си резервират маси в кръчмите за след като падне локдаунът


Британците възнамеряват да „ ядат, пият и да се веселят “, откакто паднат рестриктивните мерки. Много пъбове и заведения за хранене към този момент са резервирани изцяло за няколко месеца напред, заяви „ Гардиън “, представен от организация БГНЕС, съобщи БНР.

Желаещите да компенсират изгубеното време са запазили авансово места в бирариите навън, които би трябвало да отворят още веднъж на 12 април.

Управител на заведение в Бирмингам споделя, че на 24 февруари, откакто министър председателят Борис Джонсън разгласи облекчение на ограниченията през април, в границите на 20 минути са били непокътнати места за 601 души.

„ Това беше необикновен отговор “, разяснява Сам Морган - изпълнителен шеф на „ We Are Craft Group “. Има резервации до месец юли, в това число и за вътрешността на заведенията, които се чака да отворят в средата на май..

„ Знаехме, че ще има съществено търсене, само че несъмнено надмина упованията ни. Наистина е успокояващо “, сподели Морган.

Борис Джонсън разкри предишния месец проектите да отвори още веднъж ресторантьорския бизнес. От 12 април до шест души ще могат да се срещат с другари или фамилии в бирарии навън или да се хранят на открито. Местата на закрито ще проработят още веднъж от 17 май, в случай че са изпълнени характерни Covid условия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР