Британците, на които им е дошло до гуша от романтичните

...
Британците, на които им е дошло до гуша от романтичните
Коментари Харесай

Британците навириха среден пръст на Свети Валентин

Британците, на които им е пристигнало до гуша от сантименталните клишета и от натиска да вършат сантиментални жестове, са оповестили протест на празника Свети Валентин, написа в. " Дейли остарял ", представен от Българска телеграфна агенция. 

Резултатите от изследване, направено от уеб страницата за запознанства Happn, демонстрират, че единствено един на 10 души има подготвеност да показва сантименталната си страна в Деня на влюбените.

Повечето поданици на Острова са на мнение, че празничната романтика е отживялост и загуба на пари. Около 70 % от интервюираните признават, че Денят на Свети Валентин им излиза прекомерно скъпо.

Две трети от представителите на поколението Y не имат намерение да пращат валентинки за празника. Според 40 на 100 тази процедура облагодетелства главно производителите на картички. Милениалите също така считат за старомодни джентълменски жестове като носенето на подарък или придърпването на стола, с цел да седне дамата.

" Въпреки че резултатите могат да се сторят потискащи на върлите романтици, истината е, че хората не желаят да се усещат притиснати от един-единствен ден в календара, с цел да засвидетелстват любовта си. Социалният напън утежнява и ситуацията на необвързаните хора, карайки ги да занижат самооценката си. Тази година забравете за сърчицата и цветята и без значение дали сте с колегата си или таите вяра за романтика, не забравяйте да насочите вниманието към най-важната обич в живота си - тази към себе си ", означават създателите на изследването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР