Британците гласуват на предсрочни парламентарни избори. Очаква се резултатите да

...
Британците гласуват на предсрочни парламентарни избори. Очаква се резултатите да
Коментари Харесай

Предсрочни избори решават съдбата на Брекзит

Британци те гласоподават на предварителни парламентарни избори. Очаква се резултатите да решат ориста на  Брекзит .

46 милиона гласоподаватели избират 650 депутати. Премиерът  Борис Джонсън  обещава, че в случай че затвърди властта си със устойчиво болшинство, каквото досега нямаше, ще спре „ парализата " в Народното събрание и ще изведе Англия от Европейския съюз до края на януари.

Победа за опозицията може да докара до ново закъснение на  Брекзит . Изборите са трети за последните 4 години. Само преди ден социологическо изследване сподели, че Джонсън води в предварителните сондажи с минимална преднина пред лейбъристите, пише bTV.

Мъгла и неизясненост обгръщат първите коледни избори във Англия от близо един век. И третите за последните 4 години. Битката е сред ръководещите консерватори, които водят в изследванията и обещават  Брекзит  най-късно до 31 януари следващата година. Лейбъристите, които желаят нова договорка и нов  референдум  и либералдемократите, които са за цялостна анулация на Брезкит.

„ Ние ще изпълним Жрезкит със договорка, която е авансово сготвена, подготвена за фурната ”, заяви  Борис Джонсън .

„ Ние ще осигурим рационална договорка, която пази производството и съглашението от Разпети петък и по-късно ще я подложим на  референдум , дружно с опцията за оставане в Европейски Съюз ”, сподели водачът на лейбъристите Джереми Корбин.

Пловдивчанката Тони Петкова живее във Англия от 11 години, 10 от тях в  Лондон .

„ Преди близо три години и половина, след  референдум а за излизане от Европейски Съюз, просто инцидентно другар ме включи в преди малко основана организация за отбрана правата на европейските жители ”, правозащитник Тони Петкова.

Тони става доброволец в организацията. Постепенно стартира да получава заплащане за напъните си, а от половин година е назначена за управител.

„ Нашите терзания са, че огромна група от хора, в това число доста българи, не приказват добре британски или въобще не приказват британски, много огромна част не се оправят с технологиите и не употребяват интернет. Нашата цел e да могат да аплайват в точния момент, тъй като в случай че не го създадат, ще изгубят легалния си статут във Англия ”, поучава Петкова.

Тони има английско поданство от началото на годината и за първи път ще избира английски депутати. Какъвто и да е резултатът, няма проекти да напуща Англия, нито да се отхвърля от задачата си да оказва помощ.

Ако никоя партия не получи цялостно болшинство и не може да бъде реализиран съюз,  Лондон  може да се насочи към нови избори през 2020 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР