Британското вътрешно министерство предупреждава гражданите на ЕС, които са в

...
Британското вътрешно министерство предупреждава гражданите на ЕС, които са в
Коментари Харесай

Лондон каза: Гражданите на ЕС да си събират багажа

Британското вътрешно министерство предизвестява жителите на Европейски Съюз, които са в центрове за задържане, че би трябвало да изоставен Англия, с цел да " избегнат да не се трансфорат в бедстващи ", написа " Гардиън ". Изданието разяснява, че държавното управление втвърдява тона към жителите от Европейски Съюз.

В писмо на държавното управление, написано от името на вътрешния министър Амбър Ръд и забелязано от вестник " Обзървър ", също се поучават жителите на Европейски Съюз, че би трябвало да помислят за овакантяване на Острова, тъй като имат " право свободно да пътуват в Европейски Съюз и могат да посетят, живеят, учат и в множеството случаи да работят във всяка страна членка на Европейски Съюз ". В писмото, което е с дата от 18 октомври и е квалифицирано от чиновници към отдела по имиграционни въпроси към ведомството, се споделя още, че е отхвърлена молба за незабавно настаняване на румънски жител, който е в център за задържане. Властите означават, че той би трябвало да потърси друга страна.

Вие можете да избегнете да се превърнете в бедстващ,като се върнете в Румъния или друга страна членка, където можете да получите достъп до всички ваши права, заложени в Европейската спогодба по правата на индивида, се разяснява в писмото. Задържането и насилственото изпъждане на жители на Европейски Съюз от Англия внезапно се е нараснало от Брекзит, което провокира рецензии, че вътрешното министерство съзнателно се цели в жители от Европейски Съюз като част от " враждебната среда ", написа Блиц. Според данните 5301 души са изгонени от Острова за година до юни 2017 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР