Британското списание FourFourTwo постави Димитър Бербатов сред 50-те най-групи футболисти

...
Британското списание FourFourTwo постави Димитър Бербатов сред 50-те най-групи футболисти
Коментари Харесай

Наредиха Бербатов сред най-грубите футболисти във Висшата лига

Британското списание FourFourTwo сложи Димитър Бербатов измежду 50-те най-групи футболисти във Висшата лига. Класацията е въз основата на брой осъществени нарушавания.

На първо място е някогашният британски национал Гарет Бари, който е направил общо 633 фаула, а също така е получил 117 жълти картона и 6 пъти е бил гонен от игра.

Бербатов, който за осем години на Острова игра за " Тотнъм ", " Манчестър Юнайтед " и " Фулъм ", е на 31-ото място с общо 323 нарушавания..

" Kласният българин удиви почитателите с безупречното си първо допиране, до момента в който играеше за " Тотнъм ", " Манчестър Юнайтед " и " Фулъм ", само че мръсните похвати също не му бяха непознати. Бербатов извърши 323 фаула в интервала си в Англия, въпреки че евентуално за множеството от тях е бил отговорен някой различен ", написа в материала на FourFourTwo.

Първото място на Бари, който приключи кариерата си през 2017 година, не е огромна изненада, тъй като той е футболистът с най-вече мачове във Висшата лига - 653, а това значи, че приблизително е правил по-малко от фаул на мач.

Челната тройка на " грубияните " се добавя от някогашния нападател на " Болтън " Кевин Дейвис и от футболиста на " Евертън " и " Манчестър Юнайтед " Маруан Фелаини.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР