Британското правителство заяви, че смята да проведе трето гласуване за

...
Британското правителство заяви, че смята да проведе трето гласуване за
Коментари Харесай

Тереза Мей иска сделката за Брекзит да се гласува утре

Британското държавно управление съобщи, че счита да организира трето гласоподаване за договорката на Брекзит в петък, само че чака утвърждението на представителя на Камарата на общините.

 © БГНЕС
„ Ние признаваме, че всяко предложение, което гласуваме би трябвало да бъде съобразено с решенията на представителя ”, съобщи Андреа Лийдсъм, която съставлява държавното управление в Народното събрание.

„ Предложението ще бъде импортирано допустимо най-скоро и явно по-късно през днешния ден ”, сподели Лийдсъм.

Говорителят на Народното събрание Джон Бъркроу блокира гласуването, като се базира на над 300-годишно предписание, което не разрешава на Народното събрание да гласоподава едно и също нещо.

„ Единственият метод да се подсигурим, че ще напуснем на 22 май, е като одобрим договорката до 23 ч. локално време на 29 март ”, добави представителката на държавното управление.

Тя означи, че водачите на Европейски Съюз са отпуснали удължение на датата за Брекзит „ в случай, че договорката ще се одобри от Камарата на общините, тази седмица. Ако тя бъде още веднъж отхвърлена, Англия би трябвало да осведоми Европейски Съюз какво счита да прави до 12 април.

Вчера английските депутати отхвърлиха всички осем разновидността за деяние по Брекзит, в това число утвърждение на изискванията за разлъка, отдръпване настояването за овакантяване и втори референдум.
 Британските депутати отхвърлиха всички други възможности за Брекзит Британските депутати отхвърлиха всички други възможности за Брекзит
Британските депутати отхвърлиха нощес всичките осем различни разновидности за договорка за Брекзит, които бяха препоръчани за гласоподаване. Това се случи, сле...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР