Британското правителство защити разпоредба в ограничителните мерки след твърдения, че

...
Британското правителство защити разпоредба в ограничителните мерки след твърдения, че
Коментари Харесай

Британското правителство успокои: Не сме забранявали секса

Британското държавно управление отбрани наредба в ограничаващите ограничения след изказвания, че възбраната за пренощуване в друго домакинство в действителност криминализира секса, съобщи AFP. Новите правила влязоха в действие в понеделник, като бяха облекчени някои ограничавания за обществени събирания, само че те не разрешават на двама души от разнообразни семейства да се срещат на частно място.

Някои медии нарекоха тази мярка „ възбрана за секс “, #sexban стартира да набира мощ в Туитър във Англия, а някои означиха, че половите връзки наподобява са позволение навън, само че не и на закрито. Но зам.-министърът на благоустройството Саймън Кларк съобщи за радио Ел Би Си, че това са неправилни тълкувания и че задачата на ограниченията е отбрана на публичното здраве и понижаване на заразяванията, съобщи БНР.

„ Жизненоважно е и е ясно, че когато хората стоят по домовете си, няма спомагателен риск за предаване в обществото и това е явно основна стъпка за удържане “ на разпространяването на вируса, сподели той. Запитан дали е позволен секс навън, като се съблюдават нормите за публично благовъзпитание, Кларк не отговори директно. „ Справедливо е да се каже, че рискът от предаване на ковид навън е доста по-нисък от този в затворени пространства “, сподели той. И добави: „ Ние явно не окуражаваме хората да вършат нещо като това на открито в тези времена “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР