Британското правителство трябва да вземе решение за бъдещата финансова рамка

...
Британското правителство трябва да вземе решение за бъдещата финансова рамка
Коментари Харесай

Британското правителство трябва да реши за финансирането на новите атомни мощности до края на 2019 г.


Британското държавно управление би трябвало да вземе решение за бъдещата финансова рамка за новите атомни мощности до края на 2019 година и да поддържа производството на атомна електрическа енергия, в случай че желае да реализира задачите си за нулеви въглеродни излъчвания до 2050 година. Това се споделя в държавен отчет, квалифициран от Комитета по просвета и технологии и представен от nucnet.org.

Според отчета, държавното управление би трябвало да „ поддържа, без да разраства “ атомната промишленост на Англия. То би трябвало да планува неналичието на бъдещи индустриални мощности и да поддържа задоволително възобновими различни енергийни източници, които да запълнят този дефицит.

Авторите на отчета считат, че кабинетът би трябвало да вземе решение за въвеждане на Регулаторната база на активите (RAB) за атомна сила до края на тази година. Депутатите приканват държавното управление да обясни какви стъпки е подхванало за разполагане на първите по рода си дребни модулни реактори до 2030 година
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР