Британското правителство ще публикува парламентарния доклад, в който се обяснява

...
Британското правителство ще публикува парламентарния доклад, в който се обяснява
Коментари Харесай

Великобритания ще публикува доклада за руското влияние след изборите

Британското държавно управление ще разгласява парламентарния отчет, в който се изяснява за съветското въздействие в политиката на Обединеното кралство след изборите от 12 декември, твърди Британският министър, отговарящ за сигурността, оповестява Агенция " Фокус ".
Опонентите на консервативното държавно управление на премиера Борис Джонсън го упрекват в забавянето на публикуването на отчета, направен от парламентарната комисия по сигурността и разузнаването. Информацията е била прегледана от специалисти и утвърдена за издание, само че съгласно критиците Джонсън се бави, защото отчета може да разкрие неприятни обстоятелства за него и партията.
Люис съобщи пред английски публицисти, че отчетът не е можел да бъде оповестен по-рано, поради предизборните инструкции. " Искаме да сме сигурни, изключително когато става дума за националната сигурност, че сме минали напълно през този развой ", съобщи той.
" Не можем да публикуваме такива неща по време на изборите ", добави той, само че увери, че след 12 декември отчетът ще бъде утвърден.
Преди дни някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън разкритикува английския министър председател Борис Джонсън и английското държавно управление поради отхвърли им да разгласят преди предварителните парламентарни избори на Острова парламентарен отчет, разглеждащ намесата на Русия в референдума за Brexit, написа Агенция " Фокус ", базирайки се на The Guardian. Още по тематиката можете да прочетете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР