Британското правителство ще представи подробен актуализиран план за Брекзит. През

...
Британското правителство ще представи подробен актуализиран план за Брекзит. През
Коментари Харесай

Британското правителство представя подробен план за Брекзит

Британското държавно управление ще показа обстоен обновен проект за Брекзит. През идващите няколко дни се чака детайлите от текста да станат обществени. Времето на Лондон за договаряния с Европейски Съюз изтича като на 17 октомври следва Европейски съвет в Брюксел. На него се чака да стане ясно по какъв метод Англия ще напусне Европейски Съюз в края на месеца.

Британското държавно управление на премиера Борис Джонсън е подготвило нова правна рамка за договарянията с Европейски Съюз за Брекзит. Това заяви Би Би Си като се базира на държавни източници. През идващите няколко дни се чака детайлите от текста да станат обществени.

Един от забавните акценти в обновения проект е предлагането за основаването на „ зони за освобождение на стоките от мита “ сред Северна Ирландия и Ирландия. Именно по този начин нареченият „ защитен механизъм “ сред страната-членка на Европейски Съюз и Северна Ирландия, която е част от Обединеното кралство, се оказа препъни камъка за някогашния министър председател Тереза Мей.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР