Британското правителство ще плати всички разходи по прибирането на туристите

...
Британското правителство ще плати всички разходи по прибирането на туристите
Коментари Харесай

Британското правителство плаща разходите по прибирането на туристите след фалита на Томас Кук

Британското държавно управление ще заплати всички разноски по прибирането на туристите след банкрута на туроператора "Томас Кук ".

Разглеждаме доста деликатно създалата се обстановка. Мнението в нашата страна е, че компанията е имала финансови усложнения от много време. Въпреки че държавното управление поддържаше активността ѝ, в случай че в този момент беше подкрепило "Томас Кук ", в бъдеще също можеше да възникне проблем. Техният бизнес модел не е приспособен към актуалното положение на промишлеността. Всички 150 000 клиенти, без значение дали имат застраховка, ще бъдат върнати по домовете си. За всичко това ще заплати държавното управление на Англия, съобщи посланикът на Англия у нас Нейно превъзходителство Ема Хопкинс.

Тя разяснява и идното овакантяване на Англия от Европейски Съюз.

Това, което следим, е може би най-голямата конституционна рецесия в страната от много време насам. Виждаме, че върховенството на правото работи. Изводът, който можем да създадем, е, че трите клона на нашето господство работят уравновесено и с надзор между тях в името на демокрацията. Правителството е в Брюксел и предоговаря договорката за Brexit. Приоритетът ни е да се опитаме да реализираме добра договорка с Европейски Съюз, тъй че да можем в края на октомври да напуснем по един положителен и добре проведен метод. Най-голямата компликация остава клаузата за Северна Ирландия, уточни Ема Хопкинс.

Предсрочното освобождение на Джок Полфрийман стана мотив за голям брой полемики у нас. Ема Хопкинс показа по какъв начин управляващите във Англия вземат решение сходни обстановки.

В Обединеното кралство сме изправени пред доста подобен проблем. В момента се разисква законодателно изменение, според което потърпевшите да възразяват против леки присъди за насилниците. В момента могат да се обажалват малко от наказванията, обясни посланикът.

Тя разяснява какво би се случило на Острова, в случай че да вземем за пример Би Би Си спре лъчение за 5 часа, както се случи у нас с БНР.

Не мисля, че ни се е случвало такова нещо. Нямаме подобен опит и не бих желала да разясня въпрос, който е обвързван с вътрешната политика на страната. Обединеното кралство натъртва мощно на медийната независимост. Темата е изключително настояща. Трябва да бъдат обединени старания, с цел да се запази свободата на публицистиката. Тя е в сърцето на нашите полезности и всяко демократично общество, уточни Хопкинс.

Всяка страна има право да предприеме дейности при положение на шпионаж, съобщи Хопкинс в коментар на шпионския скандал, развил се у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР