Британското правителство ще налее 1,6 милиарда паунда в системата за

...
Британското правителство ще налее 1,6 милиарда паунда в системата за
Коментари Харесай

Британското правителство спасява лондонския обществен транспорт

Британското държавно управление ще налее 1,6 милиарда паунда в системата за публичен превоз в Лондон, с цел да възвърне услугите и да помогне за попречване на пренаселеността, когато хората се върнат на работа, съобщи операторът Транспорт за Лондон (TfL), представен от БГНЕС.
Очаква се кметът на Лондон Садик Хан да възвърне изцяло автобусните и влакови услуги, като предизвести, че те биха били съкратени в допълнение без незабавна държавна поддръжка заради епидемията от ковид.
TfL осведоми Лондонската фондова борса, че " сред TfL и министерството на превоза е контрактуван ексклузивен пакет за финансиране и финансова поддръжка “.
„ Пакетът за финансиране се основава на догатката, че дефицитът на финансиране ще бъде 1,6 милиарда паунда (1,8 милиарда евро) за интервала 1 април 2020 година до 17 октомври 2020 година “
TfL следи спад от 90 % от продажбите на билети по време на блокирането поради ковид в продължение на седем седмици, когато броят на пасажерите се сви осезаемо.
Операторът заплаща месечната оперативна сметка в размер на 600 милиона паунда от парични запаси, само че сподели, че обстановката към този момент не е устойчива.
Хан в четвъртък предизвести, че без държавно финансиране, автобусните услуги и метрото ще би трябвало да бъдат понижени, с цел да спестят пари, защото TfL се опита да балансира своите средства.
Правителството приканва хората, които не могат да работят от у дома, да се върнат на работа с облекчение на ограниченията за престой в дома, като в същото време приканва хората да заобикалят градския превоз, в случай че е допустимо.
Сделката включва безплатна помощ от 1 095 милиарда английски лири и заем от 505 милиона английски лири с капацитет за 300 милиона паунда повече, в случай че има дефицит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР