Британското правителство се съгласи, че гражданите на ЕС не трябва

...
Британското правителство се съгласи, че гражданите на ЕС не трябва
Коментари Харесай

Без привилегии за работа във Великобритания, защото си от ЕС - напълно възможно

Британското държавно управление се съгласи, че жителите на Европейски Съюз не би трябвало да имат преференциален достъп до работа във Англия спрямо хората от други страни след Brexit, осведоми БГНЕС.
Британските министри, които се събраха на съвещание през вчерашния ден (24 септември), " поддържаха единомислещо система, учредена по-скоро на умения, в сравнение с народност ", сподели един неназован източник пред BBC. Публикации с сходна информация има още в The Times и The Guardian.
Гражданите от другите 27 държави-членки на Европейския съюз понастоящем са свободни да живеят и работят във Англия според разпоредбите за независимост на придвижване на блока. Докладът, поръчан от английското държавно управление предходната седмица, предлага в бъдеще жителите на Европейски Съюз и отвън Европейски Съюз да следват идентични правила за имиграцията, като се избират висококвалифицираните служащи.
Авторът на отчета, Алън Манинг от Консултативния комитет по миграцията, осведоми съвещанието на кабинета в понеделник за неговия проект.
Говорител на " Даунинг стрийт " 10 разяснява тематиката по този начин: " Кабинетът се съгласи, че откакто завърши свободното придвижване, държавното управление ще може да вкара нова система, която работи в най-хубавия интерес на Англия, в това число като оказва помощ за повишение на продуктивността. "
Очаква се в този момент английският министър председател Тереза Мей да направи изказване по отношение на бъдещите имиграционни правила на конференцията на Консервативната партия идната седмица.
Въпреки това, всяка имиграционна политика след Brexit може да бъде наранена от бъдещите търговски покупко-продажби на Англия. Европейски Съюз може да се стреми да договаря за продължение на преференциалното отнасяне в подмяна на достъпа до своя обединен пазар, до момента в който други страни могат също по този начин да търсят анулация на визовия режим в подмяна на търговски покупко-продажби.
Мей даде обещание предходната седмица, че даже договарянията за Brexit с Европейски Съюз да се провалят, правата на европейците, които понастоящем живеят във Англия " ще бъдат предпазени ". Нейният представител сподели, че " скоро " ще бъдат оповестени публични оферти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР