Британското правителство обяви план на стойност 105 милиона паунда, за

...
Британското правителство обяви план на стойност 105 милиона паунда, за
Коментари Харесай

Великобритания отпуска стотици милиони за бездомници

Британското държавно управление разгласи проект на стойност 105 милиона паунда, с цел да продължи да поддържа хиляди бездомни хора, които бяха настанени краткотрайно в хотелски стаи като мярка за предпазването им от ковид, съобщи БГНЕС.
Около 15 000 души, които живеят на улицата или са изложени на заплаха да спят навън в Англия, получиха незабавно настаняване през март, откакто държавното управление започва самодейността " Всички вътре " при започване на пандемията.
Но доста от хотелите, в които бяха настанени бездомните, в този момент отварят още веднъж и благотворителните организации предизвестяват, че някои хора рискуват да се върнат назад на улиците.
Новото финансиране от 116 милиона евро (131 милиона долара) ще обезпечи помощ под формата на депозити на включените в програмата, с цел да наемат жилища или ще им бъдат обезпечени стаи, като при настаняването за студенти.
Британското държавно управление към този момент разгласи проекти за обезпечаване на 6000 домове за поддръжка на най-уязвимите, като през идната година ще бъдат налични 3 300 жилища, като част от обещанието да се приключи спането навън.
Още: " България с повече случаи на ковид за 24 часа от Италия, Съединени американски щати и Бразилия с черни върхове "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР