Британското правителство обмисля да направи четвърти опит сделката за Брекзит

...
Британското правителство обмисля да направи четвърти опит сделката за Брекзит
Коментари Харесай

Британското правителство обмисля четвърти вот на сделката за Брекзит

Британското държавно управление обмисля да направи четвърти опит договорката за Брекзит да бъде гласувана в Народното събрание. След вчерашния трети несполучлив избор, министър председателят Тереза Мей беше безапелационна, че ще откри излаз от създалата се рецесия преди 12 април. Това е денят, в който Европейски Съюз ще чака или напълно ново предложение от Лондон, или Англия ще би трябвало да напусне без договорка.

Денят, който се очакваше да бъде първи за Англия отвън Европейски Съюз, се оказа следващия, в който въпросът Брекзит се заплете още повече. След като през вчерашния ден Тереза Мей изрази убеденост, че ще откри метод да убеди английските депутати, че нейната договорка, е единственото допустимо решение на рецесията, през днешния ден стана ясно, че тя губи от ден на ден поддръжка, даже в редиците на своята консервативната партия.

В публицистична публикация на днешния брой на вестник " Телеграф ", Мей беше призована час по-скоро да подаде оставка. Консервативният вестник акцентира, че е време Брюксел да бъде помолен за дълга пролонгация за Брекзит, само че и че тези договаряния не би трябвало да се водят от настоящия министър председател.

На този декор от английското вътрешно министерство оповестиха, че европейските жители, които желаят да уредят статута си, към този момент могат да го създадат.

Каролин Ноукс, министър по въпросите за имиграцията: Около 200 хиляди души бяха подали документите още преди публично да стартираме да одобряваме такива. Ще създадем по този начин, че тези, които желаят да работят и живеят тук легално, да могат да останат.
Лидерите на страните от Европейски Съюз се събират на изключителна среща на 10 април, с цел да обсъдят въпросът Брекзит. На 12-и Англия би трябвало или да е подготвена с ново предложение, или да напусне, само че без договорка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР