Британското правителство много внимателно оглежда ситуацията, но общо взето мнението

...
Британското правителство много внимателно оглежда ситуацията, но общо взето мнението
Коментари Харесай

Британският посланик у нас очаква Лондон да напусне ЕС в края на октомври

Британското държавно управление доста деликатно оглежда обстановката, само че общо взето мнението на нашата страна е, че компанията е имала усложнения от много време. Това съобщи посланикът на Англия в България Ема Хопкинс в ефира на Нова телевизия по отношение на абсурда с банкрута на английския туроператор " Томас Кук ", който изправя българския туристически отрасъл пред доста деликатна обстановка. По думите на Хопкинс компанията на процедура е щяла да има проблеми и в бъдеще, даже и Лондон да е оказал помощ посредством финансова инжекция.

По тематиката Brexit посланикът сподели, че сега сме очевидци на най-голямата конституционна рецесия в страната от много време насам. Виждаме обаче, че и върховенството на правото работи. Законодателната, правосъдната власт и държавното управление работят в баланс. Кабинетът е още веднъж в Брюксел, с цел да предоговаря договорката за Brexit, разясни Ема Хопкинс. Според нея Лондон ще напусне Европейски Съюз по положителен метод в края на октомври. Тя още един път увери, че се реализира прогрес в договарянията с Европейски Съюз. Съвсем явно е всяка страна да предприеме дейности във връзка с шпионаж, съобщи Хопкинс и напомни държанието на Лондон след случая " Скрипал ".

Посланик Хопкинс акцентира, че България е подкрепила Англия по този проблем и уточни, че шпионажът е опасност, пред която всички страни са изправени.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР