Британското подразделение на организацията за защита на животните ПЕТА иска

...
Британското подразделение на организацията за защита на животните ПЕТА иска
Коментари Харесай

ПЕТА скочи остро: Лондон е виновен за смъртта на животните на Скрипал!

Британското поделение на организацията за отбрана на животните ПЕТА желае да се проверяват събитията, при които са починали животните на семейство Скрипал – морските свинчета и приспиването на котката. Според организацията виновността за гибелта е на английските управляващи, предават локални медии.

Морските свинчета са умрели от жадност, а котката е била уплашена и заради това е трябвало да бъде „ приспана”, оповестяват от Министерството на околната среда, храните и селското стопанство. По-късно животните са били кремирани в лабораторията „ Портън Даун “. Още една котка е съумяла да избяга от къщата като ориста ѝ към момента не е известна.
„ Животните не трябваше да бъдат оставяни в къщата. Очевидно е, че те е трябвало да бъдат избавени. ПЕТА приканва към следствие, с цел да се дефинира за какво това е било позволено “, оповестява организацията.
Директор на английския клон на ПЕТА Елиза Алън окачестви случая като „ покруса “ и хвърли виновността за ориста на домашните любимци на Скрипал върху английските управляващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР