Британското общество категорично отхвърля плана на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното

...
Британското общество категорично отхвърля плана на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното
Коментари Харесай

Британците са срещу плана на Борис Джонсън за Брекзит на всяка цена, според проучване

Британското общество изрично отхвърля проекта на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното кралство да напусне Европейския съюз без договорка, демонстрират резултати от допитване по поръчка на лондонския в. " Индипендънт ".

Резултатите обезсилват неговото изказване, че разполага с мандат да предприеме такава трагична стъпка.

Едва 34 % от интервюираните желаят министър председателят да реализира Брекзит без договорка на 31 октомври, в случай че се постанова, до момента в който 49 на 100 се афишират за отсрочване на напускането , за цялостна анулация на Брекзит или за производство на втори референдум.

Допитването, осъществено от Би Ем Джи рисърч (BMG Research) измежду 1515 пълнолетни жители , демонстрира също, че хората са преобладаващо песимистични към възможностите на Джонсън да контракти ново съглашение - едвам 19 % имат вяра, че той ще успее.



Гласоподавателите избират също, в съответствие 49:39 %, членовете да Народното събрание да имат последната дума за Брекзит, вместо да бъдат изолирани от този развой, както упорства държавното управление.-->

Консервативният народен представител Гуто Беб декларира пред изданието, като се базира на резултатите от допитването, че " няма мандат и в никакъв случай не е имало за Брекзит без договорка ".

Той акцентира, че през 2016 година Джонсън е заречен по-добра договорка от актуалната и пита риторично: " Защо да не можем да осъществим това заричане, вместо злополуката Брекзит без договорка и без мандат да бъде осъществен по подобен метод? ".

Лидерът на либерал-демократите Джо Суинсън показва: " Брекзит без договорка не би трябвало да е на масата. Не единствено че няма поддръжка за това, както демонстрира допитването, само че и е необикновено безконтролно за едно държавно управление да се стреми към нещо, което ще докара до загуба на работни места, вреди за стопанската система ни и удар по обществените ни служби ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР