Британското общество категорично отхвърля плана на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното

...
Британското общество категорично отхвърля плана на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното
Коментари Харесай

Британците са срещу плана на Борис Джонсън за напускане на ЕС на всяка цена

Британското общество изрично отхвърля проекта на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното кралство да напусне Европейския съюз без договорка, демонстрират резултати от допитване по поръчка на лондонския в. "Индипендънт ".
Резултатите обезсилват неговото изказване, че разполага с мандат да предприеме такава трагична стъпка.
Едва 34 % от интервюираните желаят министър председателят да реализира Брекзит без договорка на 31 октомври, в случай че се постанова, до момента в който 49 на 100 се афишират за отсрочване на напускането, за цялостна анулация на Брекзит или за производство на втори референдум.
Допитването, осъществено от Би Ем Джи рисърч (BMG Research) измежду 1515 пълнолетни жители, демонстрира също, че хората са преобладаващо песимистични към възможностите на Джонсън да контракти ново съглашение - едвам 19 % имат вяра, че той ще успее.
Гласоподавателите избират също, в съответствие 49:39 %, членовете да Народното събрание да имат последната дума за Брекзит, вместо да бъдат изолирани от този развой, както упорства държавното управление.
Консервативният народен представител Гуто Беб декларира пред изданието, като се базира на резултатите от допитването, че "няма мандат и в никакъв случай не е имало за Брекзит без договорка ".
Той акцентира, че през 2016 година Джонсън е заречен по-добра договорка от актуалната и пита риторично: "Защо да не можем да осъществим това заричане, вместо злополуката Брекзит без договорка и без мандат да бъде осъществен по подобен метод? ".
Лидерът на либерал-демократите Джо Суинсън показва: "Брекзит без договорка не би трябвало да е на масата. Не единствено че няма поддръжка за това, както демонстрира допитването, само че и е необикновено безконтролно за едно държавно управление да се стреми към нещо, което ще докара до загуба на работни места, вреди за стопанската система ни и удар по обществените ни служби ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР