Британското общество категорично отхвърля плана на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното

...
Британското общество категорично отхвърля плана на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното
Коментари Харесай

"Индипендънт": Само 34% от британците искат брекзит без сделка

Британското общество изрично отхвърля проекта на министър-председателя Борис Джонсън Обединеното кралство да напусне Европейския съюз без договорка, демонстрират резултати от допитване по поръчка на лондонския в. " Индипендънт ".

Кабинетът на Джонсън е твърдо решен да изведе Англия от Европейски Съюз на 31 октомври със или без контрактувана договорка по брекзит. Брюксел неведнъж отхвърли предлагането за предоговаряне на изискванията по съглашението, което подписа с някогашния английски министър председател Тереза Мей.
Повечето британци желаят брекзит „ по всевъзможен начин ” 54% желаят излизане от Европейски Съюз непременно
Едва 34% от интервюираните желаят министър председателят да реализира брекзит без договорка на 31 октомври, в случай че се постанова, до момента в който 49% се афишират за отсрочване на напускането, за цялостна анулация на брекзит или за производство на втори референдум.

Допитването, осъществено от Би Ем Джи рисърч (BMG Research) измежду 1515 пълнолетни жители, демонстрира също, че хората са преобладаващо песимистични към възможностите на Джонсън да контракти ново съглашение - едвам 19% имат вяра, че той ще успее.
Борис Джонсън може да избяга от властта след брекзит Опозиция и съпартийци му готвят избор на съмнение
Гласоподавателите избират също, в съответствие 49:39 %, членовете да Народното събрание да имат последната дума за брекзит, вместо да бъдат изолирани от този развой, както упорства държавното управление.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР