Британското кралско семейство очаква нов скандал. Работата е там, че

...
Британското кралско семейство очаква нов скандал. Работата е там, че
Коментари Харесай

Скандал: Появи се извънбрачен син на принц Чарлз и Камила

Британското кралско семейство чака нов скандал. Работата е там, че мъж на име Саймън Доранте-Дей съобщи, че е „ дете от любовта “ на принц Чарлз и Камила, родено отвън брака, осведомят английски таблоиди.

Според Саймън, който в този момент е на 53 години, той се трансформирал в плод на любовта на Чарлз и Камила, които за първи път се срещнали и се влюбили още през 1965 година. Любопитното е, че кралското семейство отхвърли да удостовери или отхвърли тази информация. "Без коментар! ", сподели представител на Кларънс Хаус.

В изявление, което Саймън даде пред изнедието New Idea, Доранте-Дей сподели, че баба му Уинфред Боудън, която служи в кралския двор, разкрила тайната на неговото раждане. По-точно, той постоянно я е смятал за своя баба.

И по този начин, както твърди Саймън, тя освен загатнала, а непосредствено посочила Камила и Чарлз като негови родители. Както обяснила бабата, когато се родил, той бил даден за осиновяване на нейното семейство.

В резултат на това той станал осиновеният наследник на дъщерята на Уинфред - Карън - и брачна половинка й Дейвид Дей. Преди баба й да разкрие тайната, Саймън ги считал за свои биологични родители.

Както разбра кореспондент на New Idea, огромна част от историята на Саймън наподобява правдоподобна. Като начало, Саймън в действителност бил осиновен, а имената на същинските му родители мистериозно изчезнали от всички регистрационни записи.

Освен това, първият кръг на романа сред Камила и Чарлс в действителност почнал към година преди Саймън да се роди. Освен това, няколко месеца преди да се роди Доранте-Дей, Камила мистериозно изчезнала от всички всемирски „ радари”.

С други думи, тя не се появила на никое място дълго време - което съответствува във времето с упования късен период на бременността. Освен това, тъкмо по това време кралица Елизабет по някаква причина изпратила сина си Чарлз в Австралия за дълго време. И най-после, когато репортерът се обърнал към болничното заведение в Портсмут, където е роден Саймън, те не могли да му дадат същинските имена на родителите на Доранте-Дей. Запосани са под явни псевдоними - Мистър и госпожа Смит.

Що се отнася до желанията на Саймън, той няма желание да се бори за имуществени права. Според Доранте-Дей той желае единствено да се откри истината - т.е. Чарлз да го признае за собствен наследник. В противоположен случай Саймън е подготвен да потвърди изказванията си в съда.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР