Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата

...
Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата
Коментари Харесай

Британското кралско семейство благодари на всички, празнували сватбата

Британското кралско семейство благодари на всички, чествали или гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, заяви Асошиейтед прес.

"Благодарим на всички, който пристигнаха в Уиндзор, и на тези, които ни следяха от Англия, Общността и света " - написа кралското семейство в Туитър.

Благодарностите бяха публикувани късно вечерта, до момента в който Хари и булката му бяха на частен банкет, даван от татко му принц Чарлз. Дворецът Кенсингтън не популяризира информация за него, само че на фотосите се вижда че Меган Маркъл, която към този момент е херцогиня на Съсекс, носи пръстен с огромен аквамарин, принадлежал на майката на Хари, принцеса Даяна. Роклята й е бяла, с голи плещи, дело на дизайнерката Стела Маккартни.

Повече от 6 милиона туита бяха пуснати в интернет за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл от 22 ч. по Гринуич в петък до 23 ч. в събота, заяви Агенция Франс Прес. В деня на сватбата на по-големия брат на Хари - принц Уилям през 2011 година броят им беше единствено 1 821 669.

Най-препращаният туит е на Меган Маркъл като тийнейджърка пред Бъкингамския замък, дружно с нейна фотография от деня на сватбената гала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР