Британското издание The Independent публикува материал във връзка с изтеклите

...
Британското издание The Independent публикува материал във връзка с изтеклите
Коментари Харесай

Фотографиите на Бойко Борисов достигнаха и чуждите медии


Британското издание The Independent разгласява материал по отношение на изтеклите фотоси от спалнята на премиера Бойко Борисов. В публикацията министър-председателят се показва като " разбойник от филм " и се слагат няколко въпроса.

Авторът Borzou Daragahi оповестява за фотографии, оповестени на фона на възходящия спор сред Бойко Борисов и беглеца олигарх Васил Божков. Ето какво още написа:

Той е министър-председател на България, нация от 7 милиона, която е член на Европейския съюз и сътрудник в НАТО. И по този начин, какви бяха тези фотоси на Бойко Борисов, който се дрямва в леглото до 9-милиметрова револвер Glock и чекмедже, цялостно с пачки от 500 евро и златни кюлчета, които се появиха в интернет?

Фотографиите бяха публикувани в новинарски издания анонимно, оповестени онлайн предходната седмица и заверени като същински от специалисти за два проверяващи новинарски уеб страницата. Те раздрусаха балканската нация и повдигнаха голям брой въпроси както за господин Борисов, по този начин и за неговите врагове.

Остават въпросите за какво господин Борисов, политическият водач вдясно, който е съдружник на немския канцлер Ангела Меркел, се появява на тези фотоси, по какъв начин живее като разбойник от филм, държейки огнестрелно оръжие, пари и злато до леглото си, до момента в който спи.



Източник: The Independent
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР