Британското издание Мирър разказа подробности за шокиращо видео, в което

...
Британското издание Мирър разказа подробности за шокиращо видео, в което
Коментари Харесай

Ужасяващо: Баща се самоуби на живо във "Фейсбук", заради сватбата на дъщеря си

Британското издание " Мирър " описа детайлности за шокиращо видео, в което обезверен татко лишава живота си с револвер онлайн в обществената мрежа. Той споделя преди този момент, че повода за крайното му решение е идната женитба на щерка, за която никой не е желал неговото позволение. 54-годишният Айхан Узун от град Кайзери в Турция, приказва пред камерата и насочва много мощни и обидни думи по отношение на своето семейство преди да насочи дулото на оръжието към главата си.

Преди да натисне спусъка, разочарованият татко декларира: " Сбогом, потеглям си, грижете се добре за себе си ". След това Айхан пада на пода.

Във видеозаписа турчинът споделя: " Днес предавам онлайн по своя воля и не бих желал тези които ме докараха до тук, да идват на погребението ми. Той прецизира, че преди малко е схванал за идната женитба на щерка си.

Айхан Узун споделя още: " В най-щастливия ден за щерка ми, те единствено ми оповестиха за идното събитие, никой не изиска моето единодушие. никой не ме третира като човек. Свекърът ми е заел моята роля и позиция и без да има право е одобрил сватбата. Никой не взима поради, че бащата на момичето е жив ".



" Малко по-късно аз ще сложа завършек на живота си с револвера, който държа в ръцете си ", продължава Айхан.

По време на предаването му онлайн във Facebook, другари и родственици го молят да не се самоубива. Но бащата не трансформира решението си и се прострелва в главата. малко по-късно фамилията му се втурва в жилището му и намира бездиханното му тяло.

Полицията е почнала следствие и тялото на Айхан Узун е превозено в моргата за аутопсия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР