Британското издание “Дейли Мейл публикува обширен материал, посветен на нарастващия

...
Британското издание “Дейли Мейл публикува обширен материал, посветен на нарастващия
Коментари Харесай

Разследване установи: в 8 от 10 тоалетни на стадиона на Тотнъм има следи от кокаин

Британското издание “Дейли Мейл ” разгласява просторен материал, отдаден на възходящия брой случаи на приложимост на опиати на по време на футболни мачове. Разследване на медията е открило, че следи от кокаин са били открити в 8 от 10 тоалетни на стадиона на Тотнъм след дербито на Северен Лондон сред “шпорите ” и Арсенал. Следи от неразрешени субстанции са открити и в тоалетните на " Олд Трафорд " след конфликта сред Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити през уикенда. 

“По никакъв метод не съм шокиран от тези данни. За хората, които работят във футбола, използването на кокаин по време на мачове е доста постоянно срещана. Това се случва на всички места, от Премиър лийг до по-ниските дивизии ", разяснява ръководителят на Асоциацията на чиновниците по футболна сигурност (FSA) Пол Люис. 

“Много постоянно получаваме известия за открити следи в тоалетни, на пода на трибуните и даже отвън стадионите. Количеството опиати, които почитателите одобряват на някои мачове, е феноменално. Това ги прави по-агресивни и няма подозрение, че е един от факторите, които способстват за увеличението на броя на случаите на мачовете ”, добави Люис. Той сподели още, че това е проблем, който продължава повече от десетилетие, само че едвам в този момент медиите му обръщат по-сериозно внимание. 

Тотнъм и Манчестър Юнайтед излязоха с изказвания, в които осъждат използването на неразрешени субстанции на стадионите и показаха готовността си да сътрудничат на полицията и управляващите по въпроса. 

Според английската полиция броят на почитателите, на които е неразрешен достъпът до мачове заради използването на неразрешени субстанции през първата половина на сегашния сезон в Англия и Уелс, се е нараснал с 2,3 пъти в съпоставяне със същия интервал на предишния сезон. Броят на случаите с приложимост на опиати от почитателите е скочил с 42%.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР