Британското издание Daily Mail публикува на страниците си статия, посветена

...
Британското издание Daily Mail публикува на страниците си статия, посветена
Коментари Харесай

Дейли Мейл: В България е хубаво като в Ница, но по-евтино

Британското издание Daily Mail разгласява на страниците си публикация, отдадена на първия полет на самолетната компания „ Изиджет “ до българския град Варна.

Изданието написа, че градът е бил дестинация за немски и полски туристи от десетилетия, само че Варна желае да отвори себе си и за английски гости.

В свят, в който всеки град се дефинира като „ Северна Венеция “ или „ Южен Париж “, Варна може да се назове „ Нова Ривиера “. Съгласно туристическата листовка на града, представена от английския вестник, в града " е слънчево като в Ница, плажовете са също толкоз хубави, само че във Варна цените са на 1/3 “ от тези във френския град.

Вестникът написа още, че има два града Варна. Единият съставлява място с приятни клубове, положителни хора и тонове история, до момента в който другият град са местата, отдалечени на няколко километра от жилищните квартали, написа вестника, уточнявайки, че става въпрос за варненските плажове и най-много Златни пясъци.

При все това английското издание не пропуща да означи съществуването на бездомни хора по улиците на българската " морска столица ".

тагове Ница Варна евтино
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР