Британското дуо начело на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни и Анди

Британското дуо начело на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни и Анди ...

Уорън Фийни: Не очаквайте чудеса с магическа пръчка.

Британското дуо начело на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни и Анди Тод има нелеката задача да върне позабравената слава на тима. “Започнахме подотовката прекалено рано - още на 3 януари, но момчетата ще имат време и за почивка. Доволен съм, че настроението е на ниво. Всичко е съсредоточено върху започването на пролетния дял на 15 февруари. Не може да очаквате чудеса с магическа пръчка. Но сме спокойни и ще надграждаме. Всеки ден работим усърдно, за да успяваме по време на сезона. Много съм доволен от отношението на клуба към мен и към работата. Очевидно е, че ще търсим още футболисти. Може би ще доведем още един”, каза Фийни пред БНТ 3.

И ако той има вече двумесечен стаж начело на “орлетата”, то за Тод това е съвсем ново начало. “Два пъти вече съм работил с Уорън. Зная какво иска, харесва ми начинът му на действие. За мен това е важно, също и фактът, че ще работя в Европа, в друга страна. Нямах търпение да дойда”, сподели бившият защитник на Блекбърн и Чарлтън.

Той има над 150 мача във Висшата лига и над 400 на професионално ниво. Бил е съотборник с Радостин Кишишев в Чарлтън, като е играл и срещу Стилиян Петров, а сега работи в клуба, от който е тръгнал Димитър Бербатов.

“Надявам се, че ще можем да изкараме един нов Бербатов от школата ни”, добави Тод.

Източник: sportal.bg