Британско семейство е изправено пред надпревара с времето, за да

...
Британско семейство е изправено пред надпревара с времето, за да
Коментари Харесай

Британско семейство, „изоставено“ от Wizz Air, след като авиокомпанията отмени полет поради ракетната атака на Иран

Британско семейство е изправено пред конкуренция с времето, с цел да се прибере вкъщи от Близкия изток, откакто полетът им беше анулиран заради свършеното от Иран и ракетна офанзива против Израел.

Джон Дюи и брачната половинка му Сам от Бристол се притесняват, че ще бъдат хванати в капан в Йордания с децата си, откакто настояват, че са били „ изоставени “ от Wizz Air в събота. Двойката и техните синове Габриел, на 23, и Джем, на 18, преди малко бяха завършили с визитата на щерка си Джоули, на 21, която е на стаж от университета в Манчестър в езикова школа в чужбина.

Семейството беше оставено да търси отговори, откакто полетът им Аман-Лондон беше спрян по-малко от час преди да излетят. Нещата вървяха от зле към по-лошо, откакто бяха „ накарани “ в паркинга на летището в Аман, до момента в който дронове и ракети бяха свалени пред очите им. Семейството, дружно с други пасажери, споделиха, че са видели " горящи парчета, когато дронове са изстреляни от небето ". Дюи схванаха какво се случва, когато ревизира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР