Британско проучване, обхванало 1000 жени, дава отговор на въпроса кои

...
Британско проучване, обхванало 1000 жени, дава отговор на въпроса кои
Коментари Харесай

Най-големите грешки на мъжете по време на секс

Британско изследване, обхванало 1000 дами, дава отговор на въпроса кои са най-големите неточности, които мъжете позволяват по време на секс. Съдейки по резултатите от допитването на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, цели 74% от участничките смятат неналичието на любовна предигра за най-сериозното мъжко провинение. Представителите на мощния пол, които стигат до кулминационната точка в половия акт първи, са гледани с неприятно око от 68% от дамите. Третият най-сериозен минус на мъжете, съгласно 62% от участничките, е тромавостта, написа dir.bg.

Някои дами евентуално харесват сътрудниците да им нашепват мръсни думички по време на секс, само че множеството представителки на нежния пол не утвърждават грубите и цинични слова. Черна точка носи на мъжете и неналичието на другарство и фамилиарност след края на половия акт.

Сред най-сериозните провинения на мъжете в леглото дамите открояват още бързото им заспиване след секс, мненията във връзка с дамското тяло, допускането, че знаят какво желае партньорката, придържането към личния полов проект и игнорирането на езика на женското тяло, и възприемането на секса като чисто физически акт без прочувствена ангажираност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР