Британският външен министър Джереми Хънт предупреди, че е налице съвсем

...
Британският външен министър Джереми Хънт предупреди, че е налице съвсем
Коментари Харесай

​Лондон: Рискът от Брекзит без споразумение вече е съвсем реален

Британският външен министър Джереми Хънт предизвести, че е налице " напълно действителен риск " неговата страна да напусне Европейски съюз следващата година без съглашение за бъдещите връзки с Брюксел, което би предизвикало стопански и политически вреди както на Европейски Съюз, по този начин и на Лондон, съобщи Асошиейтед прес.


В диалог с немския си сътрудник Хайко Маас в Берлин през днешния ден той сподели, че Европейската комисия, която управлява договарянията, сякаш чака Лондон да се огъне и да отстъпи. " Това няма да се случи ", предизвести Хънт.
Германският външен министър на своя страна го увери, че неговата страна " не желае Брекзитът да се случи в условия на хаос ".

" Ние желаеме съглашение ", съобщи Хайко Маас. Европарламентът и националните парламенти на страните членки на Европейски Съюз би трябвало да ратифицират съглашението преди Англия да напусне съюза на 29 март следващата година, както е оповестила публично.
 Тереза Мей прикани Европейски Съюз за ново решение за отбягване на твърда граница с Ирландия Тереза Мей прикани Европейски Съюз за ново решение за отбягване на твърда граница с Ирландия
Британският министър ръководител Тереза Мей прикани Европейския съюз за ново решение за отбягване на твърда граница сред Ирландия и Северна Ирландия....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР