Британският външен министър Джеръми Хънт заяви, че Обединеното кралство ще

...
Британският външен министър Джеръми Хънт заяви, че Обединеното кралство ще
Коментари Харесай

Джеръми Хънт: Великобритания ще процъфтява и без сделка по Брекзит

Британският външен министър Джеръми Хънт съобщи, че Обединеното кралство ще процъфтява, даже в случай че то напусне Европейския съюз без съглашение за съдействие. Това заяви в събота „ Дейли телеграф “, публикувайки изявление с ръководителя на Форин офис.
" Винаги съм мислил, че даже в обстановка на неявяване на договорка... ние ще намерим метод да преуспяваме и да просперираме. Ние сме се сблъсквали с доста по-големи компликации в продължение на цялата ни история ", сподели той.
Ръководителят на английското външно министерство също по този начин отбелязва, че членовете на кабинета " не би трябвало да се преструват ", като че ли нищо няма да се случи в обстановка на " корав " Брекзит. " Затова, като отговорно държавно управление, би трябвало да правим нужните мерки ", прибавя Хънт.
Както по-рано заяви „ Таймс “, множеството членове на английското държавно управление считат за нежизненоспособно, реализирано от премиера на Обединеното кралство Тереза Май и водачите на Европейски Съюз съглашение по изискванията на " Брекзит ". При това английският кабинет " намерено разисква " опцията за осъществяване на втори референдум.
Според вестника високопоставени членове на държавното управление на Англия " съществено обмислят " по какъв начин да провеждат различен плебисцит и какъв въпрос може да бъде подложен на гласоподаване. Тази концепция се поддържа до една или друга степен от петима министри, измежду които министърът на финансите Филип Хамънд и министърът на труда и пенсионните въпроси Амбър Ръд. Срещу сходен сюжет се афишират министърът на вътрешните работи Саджид Джавид и министърът на околната среда, прехраната и развиването на селските региони Майкъл Гоув, като в същото време упорстват за нуждата от подписване на договорка по " Брекзит " с Европейски Съюз.
Третата група се състои от тези членове на държавното управление, които са срещу новия референдум и са подготвени да изпълнят сюжета " Брекзит " без съглашение. Сред тях са Джереми Хънт, водачът на Камарата на общините Андреа Лийдс и английският министър на правораздаването Елизабет Тръс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР