Британският външен министър Борис Джонсън заяви, че военна офанзива от

...
Британският външен министър Борис Джонсън заяви, че военна офанзива от
Коментари Харесай

Лондон към Вашингтон: Бъдете подготвени за ядрен удар!

Британският външен министър Борис Джонсън съобщи, че военна атака от страна на Съединени американски щати против Северна Корея е алтернатива, която „ би трябвало да остане на масата “, заяви „ Индипендънт “.

Дипломатът е на мнение, че американските въоръжени сили би трябвало да са подготвени да нанесат предпазен нуклеарен удар по азиатците, в случай че опасността доближи рисково високи равнища. „ Задължение е на всеки американски президент най-малко да изследва военните благоприятни условия, когато националната сигурност е застрашена “, съобщи Борис Джонсън.

Борис Джонсън изрази вяра, че рецесията на Корейския полуостров ще бъде решена по изкусен път, само че все пак американските въоръжени сили би трябвало да бъдат готови първи да нападат, в случай че е належащо.

Британският външен министър сподели още, че режимът в Пхенян се е доближил до това да изстреля нуклеарна ракета към Съединени американски щати. Такива закани бяха оправени през последните месеци. Доналд Тръмп съобщи, че Щатите ще отговорят с „ огън и гняв “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР