Британският в. „Дейли мейл” публикува списък на постъпки на авиопътници,

...
Британският в. „Дейли мейл” публикува списък на постъпки на авиопътници,
Коментари Харесай

Кои са най-дразнещите постъпки на пътниците в самолета

Британският в. „ Дейли мейл” разгласява лист на действия на авиопътници, които най-вече нервират останалите пасажери в самолета.
Стана ясно, че мнозина ненавиждат децата, които играят на доста шумни видеоигри, пасажерите от опашката на самолета, които обаче първи се втурват към изхода след кацането, а също хората, които четата непозната книга през рамото на съседа.
В листата с неприятните привички са включени и егоистите, които употребяват и двата подлакътника и тези, които след заспиването си отпускат главата върху рамото на съседа.
Бивша стюардеса описа за случай, когато пътничка почнала да сменя памперса на бебето си напряко върху падащата масичка от гърба на предната седалка, макар че сега всички тоалетни в самолета са били свободни.
Някои показали безспирните диалози на туристическите групи, както и аплодисментите за водачите при приземяването.
През декември 2018 година специалистът по етикета Джон Брайънт организира допитване измежду 2000 британци за най-раздразнителното държание на пасажерите по летищата.
Най-много неодобрение провокирали пасажерите, които се опитвали да се качат в самолета, без да си изчакат реда. Това не се харесало на 6.57% от интервюираните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР