Британският учител по сценични изкуства и актьор Андрю Джак, който

...
Британският учител по сценични изкуства и актьор Андрю Джак, който
Коментари Харесай

Почина актьор от Междузвездни войни заразен с коронавирус

Британският преподавател по театрални изкуства и артист Андрю Джак, който изигра ролята на майор Калуан Емат в епичните „ Междузвездни войни “, умря откакто беше диагностициран с ковид на 76-годишна възраст, оповестява в.„ Evening Standard ”, базирайки се на сътрудника на артиста Джил Маккълоу. 
" Той умря тази заран в болничното заведение " Сейнт Питър ", откакто в организма му е открит COVID-19, сподели Маккълоу, представен от вестника.
Маккълоу заяви, че брачната половинка на Андрю Джак, Габриел Роджърс, сега е под карантина в Австралия и не може да се сбогува със брачна половинка си.
Андрю Джак изигра ролята на майор Калуан Емат в два епизода от „ Междузвездни войни “ („ Силата се пробужда “ и „ Последният джедай “). Въпреки това, той стана прочут като преподавател по театрална тирада.
„ По-специално, Андрю Джак преподава елфическия език на актьорите от филмовата поредност „ Властелинът на пръстените “ и е работил с известни персони като Робърт Дауни-Джуниър, Кейт Бланшет, Пиърс Броснан и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР